Lyppens & Schipper Juweliers, Amsterdam

Naam:
Lyppens & Schipper Juweliers
Adres:
Heiligeweg 3
Postcode/Plaats:
1012 XN Amsterdam
Land:
Noord-Holland
Telefoon:
020-6236572
Fax:
020-6201644
Website:
Email:
Mededeling aan bedrijf sturen
Geactualiseerd een maand geleden | Gegevens wijziging melden| Onjuiste gegevens opgeven

Website

Beschrijving

Fotos toevoegen

Trefwoorden:

Juwelier, Sieraden, Goud, Horloges, Zilver, Klokken, Trouwringen, Ringen, Juwelen, Juweliersartikelen, Diamant, Edelmetalen, Diamanten, Diamantairs, Sieraad, Relatieringen, Siersmeedwerk, Juweel, Jacob Jensen, Platina, Smederij, Antiek, Trouwservice, Fotolijsten, Miniaturen, Miniatuur, Pays Bas, Tissot, Ebel, Vriendschapsringen, Lapponia, Gouden Horloge, Niessing, Hollanda, Kalverstraat, Les Pays Bas, Edel Design, Baume Mercier, Zilveren Fotolijstjes, Lippens, Zilverwerken

Het bedrijf Lyppens & Schipper Juweliers is opgenomen in de volgende categorieën:

Beoordelingen

Chris Bondam
1 Stars

Eerlijke handelaar?

, meer dan 6 maanden geleden

Net langs geweest bij deze juwelier om mijn oud goud (mogelijk) in te wisselen voor een zegelring met familiewapen. Ik heb twee gouden armbandjes beiden van 18 karaats en eentje van 3 gram en de ander van 62 gram. Ik kreeg te horen, dat ik voor het goud maximaal rond de 1.100 euro zou krijgen. (zij wetende dat ik dit wel in ruil wilde doen voor een ander product uit hun winkel). Aangezien ik al van tevoren had gekeken op het internet en wist wat de dagwaarde van het goud was. Was ik enigszins teleurgesteld in het verschil wat ik eerder zelf berekend had. Dit zou namelijk betekenen, dat ik min. 500 á 600 euro zelf moest neerleggen voor mijn gewenste zegelring. Gelukkig heb ik mijn goud meegenomen en besloot ik het bij een juwelier op de Kinkerstraat (Arabische) en daar kreeg ik te horen dat hij me 1.620 euro wilde geven voor hetzelfde goud. Ik heb mijn goud nog steeds niet verkocht (op advies van de juwelier), die vertelde dat de prijs nu laag was. Dit is mijn ervaring en ik sta ervan te kijken, dat dit soort praktijken gehanteerd worden bij zo'n juwelier, dit is namelijk 100% oplichting en ben blij dat ik niet onder de indruk was van hun stelligheid. Mijn advies is oppassen als u een soortgelijke handeling bij hun wilt doen. Mijn goud krijgen ze in ieder geval niet en ook niet de opdracht voor mijn zegelring. Ik heb telefonisch getracht om verhaal te halen en mijn nummer doorgegeven voor een mondelinge verklaring voor het enorme prijsverschil. Tot op heden ben ik niet teruggebeld. Mijn conclusie is dan ook zwijgen is toestemmen en hebben ze geen gebruik gemaakt van de geboden kans op wederhoor.
Trefwoorden/tags: #goud#afzetterij
Commentaar schrijven    Misbruik melden

Lenny
1 Stars

ring

meer dan 6 maanden geleden

In eerste instantie goed en kundig geholpen bij het kopen van een ring van 1200 euro. De keer daarna geholpen door een ongeinteresseerde, indiscrete verkoopster die extreem hoge bedragen noemde voor het toevoegen van extra briljanten aan de ring. Gelukkig had ik in het eerste gesprek dit al wel opgevraagd, waardoor ik wist dat de versterkte informatie niet juist was. Let dus op dat je in deze zaak niet te veel betaald voor bepaalde handelingen. De rest van de afhandeling is een flinke opeenstapeling van fouten van hun kant. Niet bellen, ring te groot ipv kleiner, briljanten die opeens toch weer in de ring anders kunnen worden gezet, terwijl dit in het begin geenszins kon. En continu geen opvolging, geen nabellen etc. Bijzonder slecht voor een zaak die producten verkoopt met een dergelijke grote waarde! je koopt hier een ring van 1200 euro!! Nooit nooit zullen wij terugkomen in deze zaak! Deze zaken verdienen het om in de moeilijke tijden van een kredietcrisis op de schop te gaan; hierdoor blijven de goede over!
Trefwoorden/tags: #ring
Commentaar schrijven    Misbruik melden

Schrijf een beoordeling voor Lyppens & Schipper Juweliers!

Kent u Lyppens & Schipper Juweliers? Deel uw ervaring - schrijf een beoordeling!

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Kalverstraat 196
  1012 XH  Amsterdam
 2. Heiligeweg 14
  1012 XR  Amsterdam
 3. Kalverstraat 165
  1012 XB  Amsterdam
 4. Singel 457B16
  1012 WP  Amsterdam
 5. Rokin 116M
  1012 LB  Amsterdam
 6. Singel 526Hs
  1017 AZ  Amsterdam
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken