Advocatenkantoor Ester
Meerlaan 180
2181 BW Hillegom
Zuid-Holland
Neem vandaag contact op
geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden Yext PowerListings

Economische Info

KvK-nummer
27324943

Beschrijving

De meeste van onze cliënten komen uit het bedrijfsleven, maar wij bedienen ook particulieren. Bij ons krijgt u geen lange adviezen met allerlei mitsen en maren. Ook trachten wij lange briefwisselingen te voorkomen. Advocatenkantoor Ester staat voor deskundigheid, korte lijnen en een pro-actieve houding.

Advocatenkantoor Ester is een advocatenkantoor dat zich voornamelijk richt op het civiele recht in de breedste zin des woords, waaronder het huurrecht, het bouwrecht en het arbeidsrecht. Daarbij biedt Advocatenkantoor Ester hoogwaardig juridische dienstverlening aan de ondernemer (het midden- en kleinbedrijf). De keuze om de dienstverlening voornamelijk te concentreren op een specifieke doelgroep - namelijk ondernemers - alsmede de wens diensten efficiënter, gerichter en tegen een gepast tarief aan te kunnen bieden, heeft geleid tot de oprichting van Advocatenkantoor Ester. Zoals gezegd, betekent dit niet dat wij in het geheel geen particulieren bijstaan. Ook particulieren zijn welkom bij Advocatenkantoor Ester.


Trefwoorden:

Consumentenrecht, Bedrijven, Particulier, Onroerendgoedrecht, Beroeps Aansprakelijkheidsrecht, Onrechtmatige Daadsrecht, Erfdienstbaarheid, Erfpachtrecht Vruchtgebruik, Internationaal Contractrecht, Eigendomsrechten

Categorieën

Attorneys

Advocatenkantoor Ester zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Advocatenkantoor Ester!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Hoofdstraat 142
  2181 EH  Hillegom
 2. Parklaan 1/A
  2181 DB  Hillegom
 3. Leidsestraat 51
  2182 DH  Hillegom
 4. Weeresteinstraat 103
  2182 GS  Hillegom
 5. Weeresteinstraat 145/A
  2182 GT  Hillegom
 6. Hoofdweg 1358
  2153 LT  Nieuw-Vennep
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken